Збір-похід «Козацькими шляхами 2015»

Творчі та активні вихідні в умовах природи!

Команда стипендіатів успішно представила Благодійний фонд «Приятелі дітей» під час XXV ювілейного збору-походу «Козацькими шляхами» під гаслом «З Україною в серці!».

12 представників фонду провели 4 дні наметовому таборі в Корсунь-Шевченківському районі Черкаської області у товаристві близько 900 дітей та молоді з різних регіонів України. Ми були не просто учасниками, а й допомагали в організації та проведенні програми збору-походу.

Зокрема, силами стипендіатів фонду було проведено конкурс творчих робіт «Ленд-арт у волонтерстві», який відбувався за підтримки та сприяння МБФ «Фонд гарних справ». Участь у конкурсі взяли 7 команд, які створили об’єкти з природнього матеріалу і представили їх на розгляд журі. З конкурсними роботами ви можете ознайомитися на фото до цього матеріалу.

У час, вільний від проведення конкурсу «Ленд-арт у волонтерстві», стипендіати і самі брали активну участь у конкурсах, творчих майстернях, змаганнях та спортивних заходах.

Хочемо ще раз висловити щиру подяку спонсорам, завдяки яким наша участь стала можливою: МБФ «Фонд добрих справ» та представництво компанії LVHM в Україні.
Ми також дякуємо студентам, які з честю представили фонд.

Ми також дякуємо студентам, які з честю представили фонд.