НОВИНИ ПРОЕКТУ "МІЖНАРОДНІ ОБМІНИ"

НОВИНИ ПРОЕКТУ

НОВИНИ ПРОЕКТУ "МІЖНАРОДНІ ОБМІНИ"

Проект Європейської волонтерської служби у Фінляндії
Завдяки співпраці «Приятелів дітей» з громадськими організаціями України та Європи, стипендіати фонду отримують можливість брати участь у масштабних міжнародних молодіжних заходах.

Ніби ще вчора Світлана Балик та Вікторія Кащей брали участь у семінарі стипендіатів у Києві, а вже сьогодні надсилають фотографії з Фінляндії. Дівчата стали учасниками проекту Європейської Волонтерської Служби ‘Poke the Globe for Human Rights’, який буде тривати три тижні в рамках програми Європейської комісії «Еразмус +». Метою проекту є підготовка та проведення молодіжного заходу для 250 місцевих студентів.

Світлана та Вікторія будуть презентувати українську культуру, проводити майстер-класи по правах людини. Крім того, дівчата ознайомляться з системою початкової та середньої освіти Фінляндії, що може бути для них корисно як для майбутніх педагогів. Чекаємо на новини від наших стипендіаток. Ми будемо інформувати Вас про хід проекту.