НОВИНИ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ "СТИПЕНДІАТ"

НОВИНИ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ

НОВИНИ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ "СТИПЕНДІАТ"

Семінар стипендіатів «Навички самостійного життя»

25-26 листопада 2017 року відбувся семінар стипендіатів в місті Києві. Його відвідали 39 стипендіатів програми та троє випускників. Семінар вперше відбувся на базі офісу підтримки торговельних центрів «МЕТРО Кеш енд Кері Україна».

Семінар було спрямовано на розвиток у стипендіатів навичок самостійного життя. Зокрема, ми зосередили увагу на навичках приготування їжі; навичках постановки життєвих цілей та управління власним часом; вмінні критично мислити та вірити у власні сили.
Під час семінару відбувся цікавий та практичний кулінарний майстер-клас, який провели кухарі «Кулінарної академії України». Протягом майстерні студенти приготували такі страви, як салат «Цезар», крем-суп з грибами, куряче фрикасе з грибами на білому рисі «Басматі».
Суботній вечір студенти провели за переглядом вистави «Дивний світ театру» в Київському театрі «Сузір’я».
У неділю відбувся тренінг «Тайм-менеджмент», який провела Анна Толмачева, керівник управління по роботі з талантами компанії «МЕТРО Кеш енд Кері Україна».
Слідом за нею, пані Ольга Шурупова, провела бесіду на тему «Віра в себе та критичне мислення».
Пані Дарина Ткаченко, юрист компанії EY, проконсультувала студентів стосовно цілої низки юридичних питань.
Семінар завершився приємною зустріччю з випускниками програми «Стипендіат», родинною парою, Ганджою Віталієм та Оленою, а також їхнєю маленькою донечкою Зоєю. Крім того, перед стипендіатами виступив випускник фонду, Петро Енюшін.

Ми дякуємо нашим партнерам та спонсорам, які підтримали проведення семінару для стипендіатів. Щира подяка компанії «Метро Кеш енд Кері Україна» та Христині Генсировській, благодійній організації UCARE, компанії EY в Україні, компанії "Кока-Кола Беверіджис Україна Лтд, пані Ользі Шуруповій та усім, хто долучився до організації семінару.

Дякуємо пані Любові за чудові фото.