Акція : збір коштів на підтримку програми «Стипендіат»

Шановні добродії,

Щиро дякуємо за Ваш інтерес до благодійної акції, організаторами якої є благодійний фонд «Приятелі дітей» та «Київський сигарний клуб».

Метою акції є збір коштів на підтримку програми «Стипендіат», що спрямована на забезпечення соціального супроводу та благодійної підтримки випускників шкіл-інтернатів та дитячих будинків, що продовжують своє навчання. На даний час претендентами, що пройшли відбір і претендують на участь у програмі, є 33 студенти. Річний бюджет програми на 1 студента складає 8000 грн.

Благодійники, чий внесок у програму складає 500 гривень або вище, мають можливість відвідати концерт всесвітньо відомого піаніста Дмитра Суховієнка, що відбудеться 25.11.2012 у готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv. Просимо зважати на те, що концертна зала має 200 глядацьких місць.

Організатори вже розпочинають приймати благодійні внески на підтримку програми "Стипендіат". Ви можете сповістити про Ваше бажання зробити внесок будь-яким зручним для Вас способом - за телефонами нижче або за допомогою повідомлення у Facebook.

Організатори очікують, що Ви вкажете суму внеску, контактну інформацію, яка потрібна організаторам для зв’язку з Вами, і місце, в якому Вам буде зручно зробити внесок. Внесок можна зробити за однією із адрес організаторів, або, якщо це виявиться для Вас незручно, – за вказаною Вами адресою. Вам також потрібно підтвердити бажання відвідати концерт, адже кількість місць обмежена.

Благодійники отримують сертифікати-подяки, кратні номіналу 500 або 100 гривень, на суму благодійного внеску.
За Вашим бажанням Вам передається запрошення на відвідування концерту 25.11.2012. Окрім прослуховування чудової музики, Вам буде запропонована можливість дізнатися про перебіг акції, чи, за бажанням, інформація про те, як розширити свою співпрацю з програмою «Стипендіат» Благодійного фонду «Приятелі дітей».

Протягом тижня буде закінчений друк всіх матеріалів, і благодійний фонд «Приятелі дітей» матиме змогу приймати благодійні кошти.

Телефони організаторів
- (050) – президент благодійного фонду «Приятелі дітей» Марина Криса
- (050) 3529296 – виконавчий директор благодійного фонду «Приятелі дітей» Інна Тальянц
- (044) 4558407 – Pillar PR

Банківські реквізити для надання благодійного внеску:

Отримувач:
Благодійний фонд “Приятелі дітей”,
код ЄДРПОУ 21657827
р/р 26000145446 в АТ "Райффайзен банк Аваль"
в м. Києві, МФО 380805

Адреси, за якими можна зробити внески, будуть вказані додатково.

Сторінка благодійного заходу та більше інформації в Facebook -